Nyhed

  • 9. november 2018

Danmark på verdenskortet inden for 3D-betonprint

Den 29. november drysser der internationalt stjernebetonstøv over Danmark, når en række internationale eksperter i 3D-betonprint deler ud af deres erfaringer på stor konference på Teknologisk Institut.

Den 29. november sætter InnoByg og Teknologisk Institut fokus på den seneste udvikling inden for 3D-printet beton til byggebranchen, når aktørerne inviterer til konference med indlæg fra førende eksperter fra både Holland, Schweitz, Frankrig og Danmark. Dagen byder både på nyt om de seneste projekter samt debat om, hvordan vi kan anvende den nye teknologi i fremtidens byggeri.

- At Danmark kan tiltrække internationale eksperter til at dele deres erfaringer på konferencen er en stor anerkendelse af, at Danmark for alvor er sat på landkortet indenfor 3D-betonprint. Dette er bl.a. også eksemplificeret gennem opførelse af Europas første 3D-printede bygning 'The Bod', som er opført i Københavns Nordhavn af den danske virksomhed Cobod International, siger Thomas Juul Andersen, der er faglig leder på Teknologisk Institut og har arbejdet med udvikling af 3D-betonprint igennem flere år.

Læs hele artiklen i BygTek her

Se programmet og tilmeld dig konferencen her