Nyhed

  • 18. december 2017

Datoer klar for Building Green i Aarhus

Den 18. og 19. april 2018 afholdes Building Green messe i Aarhus for anden gang, og InnoBYG har fået lov til at åbne ballet på Centralstage.

Building Green vender tilbage til Smilets by med et skarpt to dages program fyldt med netværk og videndeling for alle med interesse i grøn innovation i byggebranchen. Messen afholdes i Centralværkstædet & Smedien i Aarhus C og finder sted den 18. og 19. april 2018. 

InnoBYG vil igen være med som VIP-partner, og under messen afholder vi to VIP-discussions, hvor vi tuner ind på højhuse lavet af træ og sætter gang i diskussion om nye teknologier, innovation og digitalisering. 

På Building Green i Aarhus kan du møde udstillere med hver deres bud på produkter til fremtidens bæredygtige byggeri og deltage i inspirerende aktiviteter, der har til formål at skabe netværk og udvikle idéer til nye grønne projekter. Derudover kan du høre både nationale og internationale keynotes og tage del i, eller overvære, relevante debatter med profiler fra arkitekt- og byggebranchen.

Tilmeld dig allerede nu - det er gratis at deltage! Du kan tilmelde dig her

Er du interesseret i at udstille en løsning eller et produkt, kan du booke en stand på messen her. Over halvdelen af standende er allerede booket, så vent ikke for længe med din booking!