Nyhed

  • 5. august 2016

Deltag i Sprout Week 2016

Hvert år afholder Sprout-netværket en faglig sommerskole rettet mod vækstlaget indenfor byggeri og byudvikling. Forløbet strækker sig over en intensiv uge fra 15. til 19. august, der samler initiativrige og talentfulde deltagere fra forskellige faglige baggrunde til at arbejde med aktuelle udfordringer og udvikle tværfaglige kompetencer. I løbet af denne uge vil deltagerne under professionel procesledelse gennemarbejde et antal virkelighedsnære cases, der kræver specifikke, innovative løsninger.

Sprout Talent Week har til formål at inspirere og udvikle vækstlaget i bygge- og byudviklingsbranchen. Tværfagligt samarbejde er i fokus, fordi samarbejde på tværs af værdikæder skaber bedre og mere innovative løsninger på fremtidens komplekse udfordringer.

Temaet for dette års Talent Week er Future-Proofing Cities. Temaet adresserer en række højaktuelle samfundsudfordringer med stort innovationspotentiale. Potentielle løsninger spænder over innovative måder at håndtere sociale, teknologiske og fysiske fremtidssikringer af byer, bygninger og byrum - med fokus på at skabe de bedste forudsætninger for høj livskvalitet.

Læs mere om Sprout Week 2016