Nyhed

  • 6. november 2017

Flyv med eller bliv blæst omkuld!

Automatisering og teknologi er begreber som byggebranchens parter lige så godt kan omfavne, for de digitale og teknologiske vinde blæser og hvis man ikke lader sig flyve med, risikerer man at blive blæst omkuld i stedet. 

InnoBYG, RoboCluster og Brandbase – tre netværk fra den danske klynge- og netværksfamilie – opfordrer også til, at der kommer større fokus på den teknologiske udvikling i byggeriet og derfor er dette emne på dagsorden, når de tre netværk holder event den 28. november, som en del af FutureWeek 2017. 

Byggebranchen er med som case og opfordringen lyder på at deltage og få input til, hvordan man som virksomhed selv kan få indflydelse. De nye teknologier stiller nye krav til innovation i industrien, fordi indsigten i praktikernes adfærd og tanker, arbejdsgange og samarbejdsmønstre i stigende grad vil afgøre om en løsning fungerer eller ej. Hvis byggebranchen for alvor skal have glæde af automatisering og teknologi, så er det altså afgørende, at branchen selv deltager aktivt i udviklingen. Det er gratis at deltage i workshoppen, som er en del af projektet Værdikædereaktion og en del af FutureWeek 2017.

Læs mere og se programmet her