Nyhed

  • 3. december 2018

FutureWeek 2018 satte ny rekord

Den 26.-30. november satte FutureWeek Denmark spot på de danske klynger og innovationsnetværk med events over hele landet med i alt godt 2.500 deltagere. FutureWeek bød på innovationskonkurrencer, living labs, webinarer, workshops og konferencer og de rekordmange deltagere blev klogere på fremtidens løsninger inden for cirkulær økonomi, digitalisering, biomarkører, droner, 3D print, robotter, cybersikkerhed, millennials, musik, IoT og meget mere.

InnoBYG var selvfølgelig en del af FutureWeek og derfor var der også en række events for bygge- og anlægsbranchen. Bl.a. vores 3D-betonprint konference, som vi afholdt sammen med Teknologisk Institut og 3DUp Knowledge Network. Her var knap 80 deltagere mødt op til en spændende dag, med en række internationale stjerner på podiet.

FutureWeek 2018 gik viralt
Som led i FutureWeeks samarbejde med EU Cluster Weeks har EU kommunikeret på sociale medier om det danske initiativ. Det har givet stor opmærksomhed. Fx er en video om danske innovationsnetværk og klynger gået viralt med over 16.000 visninger.

Se video og tweet her