Konference

  • 10. januar 2017

Gratis konference - Vil 3D printet byggeri disrupte byggebranchen?

Disruption er et af de helt store buzzwords for tiden. Innovative teknologier ser dagens lys og nyskabende virksomheder, der anvender de nye teknologier på en smart måde, ”forstyrrer” (disrupter) kendte brancher og vender op og ned på konkurrence-forholdene ved at skabe helt nye forretningsmuligheder.  

En af de nye digitalt baserede teknologier, som har potentiale til at disrupte byggebranchen, er 3D print. 3D print muliggør nemlig en hidtil uset grad af sparet lønforbrug via automatisering samt reduktion af materialeforbruget i byggeprocessen. 3D Printet Byggeri er stærkt på vej frem ikke mindst i udlandet, hvor en række spektakulære byggeprojekter og koncepter er ved at blive realiseret. I lande som Holland, Frankrig, Spanien og Kina kan der allerede ses bygningskonstruktioner opført ved hjælp af den nye teknologi, og mange nye projekter er allerede i gang. 

På en gratis konference den 28. februar 2017, sætter vi den nye 3D print teknologi under luppen og ser nærmere på de muligheder, der allerede nu er til stede - hvad kan vi, hvad kan de i udlandet og hvordan kan fremtidens byggeri blive disruptet af den nye teknologi? Der bliver rig mulighed til at lære af udlandet, da konferencen byder på oplæg fra fem af de førende udenlandske eksperter.

Deltag og kom på forkant med en teknologi, som kan være på vej til at ændre byggebranchens fundament!

Konferencen støttes af Grøn Omstillingsfond, så det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Konferencen arrangeres af Partnerskabet for 3D Printet Byggeri (www.3dprintetbyggeri.dk) i samarbejde med InnoBYG og Teknologisk Institut. 

Konferencen afholdes den 28. februar 2017 fra kl. 9-16 på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup, Konferencesalen.

Tilmeld dig her
Se programmet her (PDF)