Nyhed

  • 12. oktober 2020

InnoBYG: Når videndeling bliver digital ”over night”

Fremtiden er mere digital og online end vi har været vant til. Sådan lyder det fra InnoBYG, hvor både Netværksleder Marianne Meyer Jakobsen og Netværksgruppeleder for Build 4.0 netværksgruppen, Maria Felsgård-Hansen, siden COVID-19 satte sit restriktive præg på verden, har måtte omstille til onlineaktiviteter og digitale platforme – en virkelighed mange andre virksomheder også oplever.

Når man arbejder i en netværksorganisation, hvor selve det at videndele på tværs af bygge- og anlægsbranchens aktører, via netværk er ganske centralt, så var der ikke langt fra tanke til handling, da der stod ”forsamlingsforbud” på agendaen i marts måned. 

- Vores omstilling fra fysisk fremmøde til digital platform skete ret hurtigt. Det var lidt learning by doing, men heldigvis har vi nogle virkelig gode samarbejdspartnere, som har helt styr på digitale platforme, i InnoBYG – så det første webinar lavede vi sammen med Infinit. Man kan sige at det var vores egen interne videndeling som var nødvendig for at facilitere ekstern videndeling, smiler Marianne Meyer Jakobsen, som siden da er blevet helt hjemmevant i digitale videoplatforme – om det så er Zoom, Skype eller Teams.

Læs hele artiklen her