Nyhed

Konference om cirkulært design og sporbarhed - en illusion eller et realistisk bud på fremtidens byggebranche?

  • 4. april 2018

Invitation til CØ konference

Bygge- og anlægsbranchen har fået øjnene op for cirkulær økonomi, hvor den helt store udfordring og mulighed er byggeaffald. Det handler om minimering af affald, om hvordan vi designer vores byggerier og vores byggepladser og ikke mindst om sporbarhed. Vi skal vide hvad vi bygger ind i vores byggeri og hvordan vi skiller det ad igen – og vi skal være helt sikre på, at vi bygger sundt og uden giftige stoffer.

I den cirkulære verden er mulighederne mange. Alligevel bliver ikke alle gode ideer til markedsnære løsninger. Men hvordan griber vi de mange muligheder og realiserer dem, uden at gå på kompromis med sundhed, sikkerhed og bygbarhed?

Den 17. maj inviterer InnoBYG, Teknologisk Institut og CØ Hub til konference, hvor vi ser på realistiske muligheder og på, hvordan vi skal navigere i en cirkulær verden af design, sporbarhed og dokumentation – en nødvendighed, hvis vi for alvor skal have det cirkulære ind under huden og gøre affald til det grønne guld.

Mød bl.a. NCC Danmark, Miljø– og Fødevareministeriet, Komproment, Vandkunsten, Realdania By & Byg samt Teknologisk Institut.

Det er gratis at deltage - læs mere og se programmet her