Webinar

  • 16. april 2020

Kom med til webinar om AI i byggeriet

I samarbejde med Teknologisk Institut, Alexandra Instituttet og InfinIT, arrangerer InnoBYG et webinar, hvor målgruppen er både aktører i byggebranchen samt andre med interesse i digitalisering af byggeriet.

Kom med til TEKNOGIMORGEN den 23. april, og mød nøglepersoner i den digitale udvikling i bygge- og anlægsbranchen fra både Teknologisk Institut, Alexandra Instituttet og en spændende IT-virksomhed.

Du får den nyeste viden inden for bl.a. brug af kunstig intelligens til skimmelgenkendelse, og hvordan du kan arbejde med droner, digitaliseret tilstandsvurdering og brug af AI. Helt konkret vil du møde en spændende case udført på et vandtårn i Horsens, og vi vil dykke med ned i teknologien bag. Du får svaret på, hvorfor netop digitalisering, AI og ny teknologi kan få afgørende betydning for konkurrenceevnen, produktiviteten og arbejdet i bygge- og anlægsbranchen. Og du vil blive præsenteret for en stor undersøgelse af, hvordan man bedst kan arbejde med droner i sin virksomhed og organisation inden for byggebranchen.

Målgruppen for denne TEKNOLOGIMORGEN er både aktører i byggebranchen samt andre med interesse i digitalisering af byggeriet.

Se program og tilmelding her - deltagelse er gratis