Nyhed

  • 14. september 2017

Kom til netværksmøde i det nye forretningsnetværk for materialer til bæredygtigt byggeri

Kom med til det første møde i InnoBYG og MiljøForum Fyns nye forretningsnetværk for Materiale til Bæredygtigt Byggeri, i Odense, den 5. oktober 2017, og hør om netværkets visioner og perspektiver på bæredygtige materialer - nu og i fremtiden.

På netværkets første møde vil der bl.a. være faglige oplæg om forskellige perspektiver på bæredygtige materialer, netværksdrøftelser om, hvordan virksomhederne skal forholde sig til fremtidige krav til dokumentation af bæredygtige materialer, samt en præsentation af P-BB, en database for produkter til bæredygtigt byggeri. På mødet vil der også være mulighed for, at deltagerne kan biddrage med deres ønsker til det nye forretningsnetværk. 

Det nye samarbejde mellem InnoBYG og MiljøForum Fyn åbner op for en række nye muligheder for den fynske byggebranche og henvender sig til virksomheder i Region Syddanmark. Formålet med forretningsnetværket er at fremme viden om materialer til bæredygtigt byggeri, og samtidig give medlemmerne nye kontakter og samarbejdspartnere.

Mødet afholdes hos MiljøForum Fyn, i Videnbyen, i Odense. Du kan se det fulde program og læse mere om det nye forretningsnetværk her