Invitation

  • 11. september 2020

Nysgerrig på fjernmonitorering?

Fjernmonitorering er et spændende emne – også i bygge- og anlægsbranchen, hvor der arbejdes på at udnytte teknologi til fjernmonitorering. Den 4. november 2020, fra kl. 9.00-9.45, inviterer Teknologisk Institut og InnoBYG til spændende webinar om teknologien, og præsenterer to forskellige cases, hvor fjernmonitorering er det centrale element, som skal gøre det nemmere for bygge- og anlægsbranchen at måle temperatur i beton, mens den hærder samt fugt i træ, både under transport, under opførelse og ikke mindst når byggeriet er færdigt.

De to cases du kan høre om på webinaret:

Wilson Ricardo Leal da Silva fra Teknologisk Institut, fortæller om et system, som Teknologisk Institut har udviklet. Systemet kan måle temperaturen i betonen, mens den hærder og sender data direkte hjem til kontoret, som kan følge med i, hvornår betonen har opnået den ønskede styrke, og arbejdet kan fortsætte. Oplægget tager udgangspunkt i tre cases.

På Teknologisk Institut arbejdes der desuden med mulige metoder til monitorering af træfugt under transport samt under og efter opførsel af træbyggeri. Dette skal bla. forhindre problemer med skimmel og råd, der kan opstå, hvis træet har været opfugtet. Peder Fynholm fra Teknologisk Institut, fortæller om mulighederne og tankerne bag.

Tilmeld dig her