Subsea Tunnels II søger virksomhedsdeltagere

  • 18. marts 2019

Subsea Tunnels II søger virksomhedsdeltagere

Arbejder din virksomhed med teknologi til kritisk infrastruktur? Så er det jeres mulighed for at komme til at teste og demonstrere gamle såvel som nye sikkerhedsteknologier virtuelt til komplekse og kritiske byggerier og infrastrukturanlæg så I kan spare tid, penge og ressourcer. 

Lige nu søger InnoBYG virksomhedsdeltagere, der vil være med til at udvikle og bruge virtuelt testmiljø til test af ny sikkerhedsteknologi i projektet Subsea Tunnels II under Nordic Innovation.

Her bliver tale om en BIM-baseret virtuel simuleringsmodel til teknologileverandører indenfor forebyggelse, detektering, slukning og evakuering.  I det virtuelle lab kan man opholde sig og se installationerne i et naturligt miljø og størrelsesforhold og de deltagende virksomheder kan bruge det til at designe, udvikle, teste og demonstrere ny teknologi og komplekse systemer, og det vil være mulig at bruge tunnelen til oplæring, træning og undervisning. 

Vil du være med så kontakt Netværksleder Marianne Meyer Jakobsen hos InnoBYG på mamj@teknologisk.dk – snarest muligt og senest 15. maj 2019.

Læs mere om projektet her

Se hele blogposten her