Stort tillykke!

  • 28. oktober 2020

Tillykke til Signe Sand og EcoCocon

Det var to glade vindere der i dag fik overrakt Det Bæredygtige Element - Personprisen og Produktprisen!

Personprisen gik til Signe Sand for hendes store arbejde med initiativet til at stifte og lede ”Den Grønne Studenterbevægelses byggeriudvalg” gennem det sidste år, og hun fik prisen fordi hun er en ihærdig forkæmper for en bæredygtig omstilling af byggebranchen. 

Produktprisen gik til EcoCocon v/Lars Keller. EcoCocon er et modulsystem lavet af FSC-certificerede trærammer og halm, beregnet til ydervægge og selvbærende op til fire etager. Halmelementer er en fornuftig løsning der ikke blot reducerer behovet for materialer der medfører CO2 udledning, halmelementerne lagrer reelt CO2.

Priserne blev overrakt af Lone Feifer fra VELUX, som også er en del af den fagjury, som har vurderet de indstillede kandidater og fundet de nominerede blandt indstillingerne.

På grund af covid-19, blev priserne i år uddelt uden det helt store publikum, men det gør absolut ikke æren mindre - og der skal lyde et stort tillykke til de to vindere - som efterfølgende blev fotograferet både med og uden mundbind - og de smilende øjne som ses selv bag mundbindet - vidner om to stolte vindere! Stort tillykke!

Læs artikel om vinderne her