Nyhed

  • 5. november 2018

Træ bliver man aldrig træt af

Træ kan spille en langt større rolle i fremtidens byggeri. Den 7. november mødes en lang række aktører i byggebranchen for at diskutere og udvikle mulighederne for at fremme fleretagers træbyggeri. Arrangementet foregår i Dome of Visions på havnen i Aarhus. 

Når stadsarkitekten i Aarhus, Stephen Willacy, møder op til trækonferencen 7. november 2018 i Dome of Visions har han nærmest sine træambitioner uden på tøjet.

–Selvfølgelig kan vi bygge meget mere i træ i Danmark. Både Norge og Sverige kan godt finde ud af det. Hvorfor skulle vi ikke også kunne gøre det, lyder det fra stadsarkitekten.

Centrale aktører fra byggebranchen i bredeste forstand bruger 7. november på at debattere træbyggeri som fremtidens bud på mere bæredygtigt byggeri. Konferencen er arrangeret af Aarhus Kommune, NCC og InnoBYG og henvender sig til fagfolk fra byggebranchen. Små pluk fra programmet viser konferencens spændvidde: udbudsprocesser, højhuse i træ, bygningsreglementet, klimamålene og et særligt træpanel drøfter konkret, hvad der skal til for at fremme træbyggeri i flere etager i Aarhus. Konferencen er støttet af Circularity City.

Konferencen er udsolgt, men du kan læse hele foromtalen her