Nyhed

  • 4. december 2017

Veloverstået FutureWeek med fokus på robotter og digitalisering

34 danske klynger og innovationsnetværk var værter for 40 forskellige events rundt i hele landet i løbet af uge 48 - FutureWeek Denmark 2017.

Næsten 2000 deltagere greb muligheden for at blive klogere på de teknologiske trends, danske virksomheder skal omfavne og gøre til forretning, hvis de skal tegne fremtiden. Disse gjaldt blandt andet automatisering, 3D-print, machine learning, artificial intelligence og meget mere.

I InnoBYG tog vi fat på robotter og automationløsninger sammen med RoboCluster og BRANDBASE, da vi afholdt seminar i Aarhus tirsdag. Her fortalte vi om nye perspektiver på innovation og forretningsudvikling i robot- og automationsindustrien. På seminaret blev desuden lanceret en guide til robotudvikling på arbejdspladsen, der giver inspiration til, hvordan man med brugerindsigt og samarbejde på tværs af værdikæden udvikler løsninger, der rammer plet. Guiden kan læses her.

Onsdag rykkede vi videre til Næsved, hvor vi satte fokus på den digitale byggeplads sammen med Femern Bælt,  BASIT, Dansk Byggeri, Næstved Erhverv og Ressource City. Her så vi nærmere på, hvordan digitale løsninger kan gøre en forskel, hvordan man vælger de rigtige værktøjer, og hvilke forventninger der er til virksomhedernes digitale evner.

Der var flot fremmøde til begge arrangementer og vi siger stort tak til alle dem, der deltog og udviste interesse.