Presse

  • 21. marts 2017

Lille virksomhed gør store fremskridt ved hjælp af matchmaking

For Small Planet var deltagelse i matchmaking på Building Green en oplevelse, der bød på mange muligheder for den lille virksomhed, der i knap 20 år har arbejdet med bæredygtigt byggeri.

Med en forkærlighed for bæredygtighed og et fokus på fornybare ressourcer og nedsættelse af ressourceforbrug, har virksomheden Small Planet, gennem de sidste 20 år, arbejdet med halm-elementer.

I 2016 valgte Lars Keller, medstifter af Small Planet, at deltage i matchmakingkonceptet Building Green Connections på Building Green i Forum, som InnoBYG er med til at arrangere, og det har han ikke fortrudt.

”Med Small Planets afsæt i græsrodsarbejde og årelangt samarbejde med selvbyggere, netværksarbejde og vidensformidling, er vores fokus nu på at få de samme materialer kendt og udbredt på det danske byggemarked. Derfor var matchmaking en kærkommen mulighed for at kunne deltage i korte, uformelle møder med forskellige aktører på tværs af byggebranchen”, fortæller Lars Keller.

Lars Keller og hans virksomhed benyttede matchmakingen konstruktivt og strategisk og havde forskellige mål for de enkelte møder. 

”I Small Planet brugte vi dels møderne til at forstå vores muligheder og vores udfordringer. Og dels var møderne en konkret mulighed for at kunne gøre opmærksom på os selv til de rigtige aktører”, fortæller Lars Keller.

Og den mission lykkedes rigtig godt for virksomheden, som fik gjort sig positivt bemærket. Allerede kun få måneder efter har Small Planet afsluttet deres første projekt, som var et direkte afledt resultat af et matchmakingmøde, og Lars Keller og hans virksomhed har store forhåbninger til yderligere samarbejder på baggrund af møderne på messen i Forum. Næste skridt er dog Building Green i Aarhus, hvor Small Planet også vil være blandt deltagerne på Building Green Connections.

"Vi ser frem til at deltage på den første Building Green i Aarhus og vi er selvfølgelig også med til matchmakingen. Jeg kan varmt anbefale konceptet, og vi glæder os til muligheden for, endnu engang, at møde nye spændende samarbejdspartnere", slutter Lars Keller.

Faktaboks: Matchmaking på Building Green består af møder af 20 minutter, hvor virksomheder og organisationer kan udforske, dele og diskutere produkter, teknologier og know-how inden for bæredygtigt byggeri og er en rigtig god mulighed for at møde nye samarbejdspartnere fra byggebranchen.

Hvordan fungerer det?

  • Registrer og opret dig som virksomhed
  • Send og modtag invitationer så snart booking er åbnet
  • Din personlige mødekalender tilsendes få dage inden eventet

Det er gratis at være med. Opret dig her: https://www.b2match.eu/greenconnectionsaarhus2017

Vil du vide mere om matchmaking?
Kontakt InnoBYG, innobyg@teknologisk.dk eller 7220 2989

Vil du vide mere om halmbyggeri?
Kontakt Lars Keller, kontakt@smallplanet.dk eller 2024 0505