Amdi Worm

Amdi Worm

Spireprojektleder Teknologisk Institut

Jeg hedder Amdi og er efterhånden erfaren projektleder i InnoBYG regi.

Til daglig er jeg konsulent og projektleder hos Teknologisk Institut i center for bæredygtigt byggeri. Jeg er civilingeniør og arbejder blandt andet med simulering på bygninger og energisystemer, samt vurdering af bæredygtighed i forhold til både miljømæssige, sociale og økonomiske forhold.  

Amdi er ikke længere ansat på Teknologisk Institut.

Forfatter,Projektleder

Aktiviteter fra Amdi Worm

Branchevejledning i LCA inviterer til WS2

Projektet har som mål at udvikle en fælles branchevejledning som byggebranchen kan henvise til, når man ønsker at foretage livscyklus vurderinger (LCA) i forbindelse med renoveringsprojekter. Som et led i udviklingen blev der tilbage i marts afholdt to workshops. Her blev der introduceret til LCA i renoveringssammenhæng. Samtidig blev der diskuteret erfaringer i branchen i forhold til de problemstillinger man møder, når man ønsker at inddrage LC…

Resultater klar fra projektet

Spireprojektet om Branchevejledning i LCA er nu afsluttet og vejledningen samt appendiks er nu færdigt. Projektet er formidlet via 4 workshops med ca. 100 deltagere. Del-resultater fra projektet har desuden været gengivet i forbindelse med afholdelse af firma-oplæg for MOE A/S samt Saint-Gobain Denmark samt i forbindelse med undervisning på Byggecentrum kurset ”Bæredygtighed i Byggeriet” workshop 2 om LCA i byggeriet. Projektet er også formidle…

NVVK spireprojekt: To bygningscases identificeret

Projektgruppen har identificeret 2 bygningscases, som anvender naturlig ventilation. Der vil blive modelleret på disse bygninger, for at klarlægge de potentielle besparelser på energiforbrug og driftsomkostninger ved brug af NVVK-konceptet. Kørslen med NVVK prototypen, (sponsoreret af EUDP midler) placeret i sportshallen "Diamanten" i Fynshav på Als, er netop overstået og med gode resultater, der viser, at NVVK - konceptets potentiale …

De første projektresultater!

I NVVK projektet er vi nu så langt at vi vil løfte sløret for nogle af de resultater som projektarbejdet har medført. I projektet er der udarbejdet en model af NVVK systemet i simuleringsprogrammet Trnsys. Via denne model kan NVVK systemets virkemåde og potentiale afklares for forskellige bygningstyper i Danmark. Det har været projektets særlige formål at undersøge NVVK-potentialet for skole- og kontorbyggeri.  Beregningsmodel Som et led i opbyg…