Anne Sørensen

Anne Sørensen

Spireprojektleder Ingeniørhøjskolen i Aarhus

Mit navn er Anne Sørensen. Jeg er Lektor ved Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet og er uddannet Civilingeniør, med speciale i Indeklima og Energi. 

Til dagligt arbejder jeg primært med undervisning af ingeniørstuderende i forskellige emner inden for indeklima og energiforhold i byggeriet.  

I min optik, er det spændfeltet mellem mennesker og bygning, der er afgørende for bedømmelsen af en bygningen.

En god bygning er ikke bare arkitektonisk gennemtænkt, opført i gode materialer, af kompetente håndværkere. Nej, en god bygning er opført og drevet, med hensyn til slutbrugerens behov i forhold til funktionalitet, indretning og komfort.

 Jeg kan kontaktes på: 

Tlf: 4189 3219

E-mail: asv@ase.au.dk

 

 

Ledergruppe,Projektleder

Aktiviteter fra Anne Sørensen

På besøg i en verden, hvor omsorg og hjertevarme er nøgleordene

  • 4. december 2019
Med indgangen til uge 46 startede projektets måleperiode. Derfor ville det også være nærliggende at skrive et indlæg om måling af rumtemperatur, registrering af aktivitetsniveauer samt pulsmålinger på personale og beboere. Formålet med denne måleperiode var at identificere og dokumentere driftsforhold på plejehjem, der har betydning for indeklima og komfortkrav. Men her mens vi behandler vores måledata er der en anden historie, der skal fortælle…

Her er en spire der kommer til at vokse sig stor!

  • 30. december 2020
Indeklima i plejeboliger er en problemstilling med mange facetter. At arbejde med projektet kan næste bedst beskrives, som at kigge ind gennem en dør der står klem. Det der kan skimtes  gennem sprækken, er både skræmmende og fascinerende. Men en ting står lysende klart. - For at sikre det gode indeklima I fremtidens plejbolig, er der behov for at få udarbejdet såvel retningslinier som ny viden på området. Først videnDe I projektet gennemført…