Projektleder

Flemming Carøe Østergaard

Spireprojektleder Teknologisk Institut

Jeg hedder Flemming Carøe Østergaard og til dagligt arbejder jeg som projektleder hos Teknologisk Institut i Aarhus. Jeg er uddannet arkitekt og byggeteknikker og har en praktisk erfaring som skitserende og projekterende arkitekt, gennem knap 15 år hos Årstiderne Arkitekter. 

Hos Teknologisk Institut arbejder jeg målrettet med 3 af mine fokusområder inden for bæredygtigt byggeri; Totaløkonomi (LCC), Livscyklus vurderinger (LCA), samt udvikling af koncepter der understøtter det tværfaglige arbejde i det bæredygtige byggeri. Alle områder jeg brænder for og gerne ser implementeret/anvendt i hverdagens byggeprojekter i langt højere grad end det er tilfældet i dag.

Henvendelse til mig kan ske på telefon: 7220 3236 eller fco@teknologisk.dk

Projektleder

Aktiviteter fra Flemming Carøe Østergaard

Godt i gang…

Efter knap 3 måneders arbejde er vi nu godt i gang med projektet. Der er afholdt en "åben" workshop, hvor byggeriets parter har haft mulighed for at høre om projektet og projektgruppen har modtaget gode input til det forestående projektforløb.  Pt. arbejder vi fokuseret på at fastlægge det konkrete indhold i projektet, samt at skabe de optimale rammer for den efterfølgende kommunikation til branchen. I min næste blog vil jeg løfte lidt af sløret…