Thomas Juul Andersen

Thomas Juul Andersen

Teknologisk Institut Projektleder

Jeg hedder Thomas Juul Andersen og er projektleder i InnoBYG.

Jeg er ansat i Betoncentret på Teknologisk Institut, hvor jeg primært fungerer som projektleder for en række forsknings- og udviklingsprojekter. Gennem min uddannelse som arkitekt har jeg en naturlig interesse for at udvikle arkitekturen gennem forskning inden for blandt andet materialer, konstruktioner, æstetik og energi.

Kontakt Thomas: tja@teknologisk.dk

Forfatter,Projektleder

Aktiviteter fra Thomas Juul Andersen

Status på projektet

Projektet om Aktivering af bygningers konstruktion er kun startet op i det små - vi har afholdt to interne møder, og er interesserede i flere virksomheder der vil være med i projektet. Vi forventer at starte op for alvor i starten af det nye år. Indtil videre er følgende aktører med i projektet: Teknologisk Institut, Beton, Innovationscentret i München, Aalborg Portland, Orbicon - Leif Hansen, C.F. Møllers Tegnestue, Terroir, Regi…

Afsæt for nye projekter

Vi er rigtig godt i gang med vores projekt. Der er blevet identificeret en europæisk top 5 over energieffektive referencebygninger, hvor termisk masse udnyttes samt identificeret en europæisk partnerkreds til kommende forsknings- og udviklingsprojekter. Vi har også afholdt møder med en europæisk partnerkreds. Derudover har vi gjort noget ud af at formidle projektet, blandt andet på InnoBYG konferencen i marts 2011, hvor vi og…

Projektresultater i hus Blog #1

Vi har haft travlt i vores InnoBYG udviklingsprojekt "Aktivering af bygningers konstruktion", siden opstart af projektet. I den tid der er gået har vi fået flere spændende resultater ind, både i udviklingsprojektet, og i de aktiviteter som er udsprunget af projektet. I vores næste 3 blogs i projektet kan du læse om resultaterne - dette er den første af de 3 blogs. Måske farvel til luftforurening En del af vores InnoBYG bevilling gik…

Projektresultater i hus Blog #2

Vi har haft travlt i vores InnoBYG udviklingsprojekt "Aktivering af bygningers konstruktion", siden opstart af projektet. I den tid der er gået har vi fået flere spændende resultater ind, både i udviklingsprojektet, og i de aktiviteter som er udsprunget af projektet.  I vores næste 3 blogs i projektet kan du læse om resultaterne - dette er den anden af de 3 blogs.  Energieffektive referencebygninger, hvor termisk masse udn…

Projektresultater i hus Blog # 3

Vi har haft travlt i vores InnoBYG udviklingsprojekt "Aktivering af bygningers konstruktion", siden opstart af projektet. I den tid der er gået har vi fået flere spændende resultater ind, både i udviklingsprojektet, og i de aktiviteter som er udsprunget af projektet.  I vores næste 3 blogs i projektet kan du læse om resultaterne - dette er den sidste af de 3 blogs.   Byggeriets Varmeakkumuleringskatalog Et nyt gratis onlinekatalog på www.iFabr…

Succesfuldt innovationsforløb gentages til efteråret

Klimaet er under forandring, og der opstår flere ekstreme vejrsituationer herunder kraftige regnskyl. Særligt byerne er udsatte områder. Byerne har en stor bygningsmasse og består overvejende af forseglede overflader (asfalt, fliser), der hverken har nedsivningskapacitet eller kølingseff­ekt (lav fordampning). Gennem projektets innovationsforløb udvides mulighederne for lokal håndtering af regnvand ved at udvikle løsninger til byggeriet, som ha…