Building Green 2015

Building Green 2015

OBS redigeret 2018 pga. GDPR regler.

 

BG15

Stilhed før stormen i InnoBYGs stand.

BG15_2

I år præsenterede vi bl.a. en række af vores projektresultater - de ligger også her

Og så var der selvfølgelig også Building Green Connections i år - med 169 møder på messens to dage, var der godt gang i området, som i år var flyttet på førstesalen.

Der blev netværket og skabt nye forbindelser på kryds og tværs.

For 2. år i træk uddelte InnoBYG og Building Green også prisen Det Bæredygtige Element.

Og årets vinder af Det Bæredygtige Element 2015 var Logik og Co. Prisen blev overrakt af Michael H. Nielsen, direktør i Dansk Byggeri og styregruppeformand i InnoBYG. Også Signe Kongebro fra Henning Larsen Architects var på scenen - hun styrede overrækkelsen i sin rolle som formand for fagjuryen.

Logik og Co. var mødt talstærkt op - og der var plads til alle på scenen. Se også artikler fra fagpressen her: Dagens Byggeri og Licitationen/Building Supply

Igen i år holdt InnoBYG seminarer - her er det om innovation i byggeriet, hvor bl.a. Realdania, Innovationsfonden, Dansk Byggeri, KAB og Saint-Gobain, diskuterer om det går stærkt nok i branchen og hvad vi kan gøre bedre.

Der var velbesøgt til seminarerne.

Her er der fokus på cirkulær ressourceøkonomi, hvor bl.a. DI Byg, Miljøstyrelsen, Teknologisk Institut, Vandkunsten og Kingo A/S diskuterer om det er muligt at tjene penge på den cirkulære tankegang.