Building Green 2015

Building Green 2015

BG15

Stilhed før stormen i InnoBYGs stand.

BG15_2

I år præsenterede vi bl.a. en række af vores projektresultater - de ligger også her

BG15_3

Og så var der selvfølgelig også Building Green Connections i år - med 169 møder på messens to dage, var der godt gang i området, som i år var flyttet på førstesalen.

BG15_4

Der blev netværket og skabt nye forbindelser på kryds og tværs.

BG15_5

For 2. år i træk uddelte InnoBYG og Building Green også prisen Det Bæredygtige Element. Her er det udviklingschef hos GI, Søren Meyer, som havde indstillet årets vinder. Her fortæller han hvorfor og læser også fagjuryens motivationstale op.

BG15_6

Og årets vinder af Det Bæredygtige Element 2015 var Logik og Co. Prisen blev overrakt af Michael H. Nielsen, direktør i Dansk Byggeri og styregruppeformand i InnoBYG. Også Signe Kongebro fra Henning Larsen Architects var på scenen - hun styrede overrækkelsen i sin rolle som formand for fagjuryen.

BG15_7

Logik og Co. var mødt talstærkt op - og der var plads til alle på scenen. Her er det daglig leder, Balder Johansen, som modtog prisen og sagde et par ord. Se også artikler fra fagpressen her: Dagens Byggeri og Licitationen/Building Supply

BG15_8

Igen i år holdt InnoBYG seminarer - her er det om innovation i byggeriet, hvor bl.a. Realdania, Innovationsfonden, Dansk Byggeri, KAB og Saint-Gobain, diskuterer om det går stærkt nok i branchen og hvad vi kan gøre bedre.

BG15_9

Der var velbesøgt til seminarerne.

BG15_10

Her er der fokus på cirkulær ressourceøkonomi, hvor bl.a. DI Byg, Miljøstyrelsen, Teknologisk Institut, Vandkunsten og Kingo A/S diskuterer om det er muligt at tjene penge på den cirkulære tankegang.

BG15_11