Det Bæredygtige Element

Det Bæredygtige Element

Spørgsmålene er mange og det samme er definitionerne. Men et faktum er, at i alle forsøg på at bygge bæredygtigt, har en særlig person og et nyskabende produkt gjort en forskel, inspireret branchen og været et eksempel til efterfølgelse! Der har med andre ord været "et bæredygtigt element".

Building Green og InnoBYG har valgt at belyse en række af disse elementer og uddeler to priser til Det Bæredygtige Element på Building Green i Forum. En personpris til en ildsjæl, som har medvirket til at fremme bæredygtigheden i byggeriet, og en produktpris til en udstiller ved Building Green, som har et produkt, der har gjort byggeriet mere bæredygtigt. Disse "bæredygtige elementer" fortjener en pris for at gøre en forskel.

PERSONPRISEN
Det er en ildsjæl, som har haft bæredygtighed med i designet, bygherren, som har valgt certificerede materialer, entreprenøren, som har insisteret på, at alt lys er slukket, når byggepladsen forlades.
Vedkommende har nu muligheden for at blive anerkendt og modtage -Det Bæredygtige Element - Personprisen.

PRODUKTPRISEN
Vi hædrer en udstiller ved Building Green, som fremviser et produkt, der bidrager til et grønnere byggeri. Der er masser af spændende producenter på messen, som hver især har spændende produkter at vise frem - et af disse produkter sætter vi spotlight på med - Det Bæredygtige Element - Produktprisen

OM AT INDSTILLE TIL PRISEN
Uddelingen af Det Bæredygtige Element er et samarbejde mellem InnoBYG og Building Green. Prisen overrækkes under Building Green i Forum, København.

Hvis du ønsker at udforme en indstilling til Det Bæredygtige Element, skal kandidaterne opfylde følgende kriterier:

  • Have gjort en bæredygtig forskel
  • Være et eksempel til efterfølgelse
  • Have givet inspiration til byggebranchen

Når en kandidat indstilles til nominering, skal følgende spørgsmål udfyldes via et link, som kan findes på InnoBYGs hjemmeside, når indstillingen åbner.

Det Bæredygtige Element – Kategori

Angiv om din indstilling omhandler:

  • Det Bæredygtige Element – Personprisen: Denne indstilling gives til en person som har gjort en forskel, inspireret branchen og været et eksempel til efterfølgelse.
  • Det Bæredygtige Element – Produktprisen: Denne indstilling gives til en udstiller ved Building Green messen, som har et produkt, som har spillet ind og gjort byggeriet mere bæredygtigt.

Navn på indstilling
Her kan du give din indstilling en spændende overskrift eller på anden vis navngive din indstilling.

Begrundelse for indstilling
For at din indstilling kan komme i betragtning, skal du forklare hvorfor du mener at netop din indstilling er årets bæredygtige element. Du kan med fordel inddrage de tre ben inden for bæredygtighed: det sociale, det miljømæssige og det økonomiske ben. Indstillingen skal omhandle bæredygtighed og byggeri.

Evt. link til hjemmeside og billede
Her kan indstillingens hjemmeside angives. Der kan yder-mere tilføjes et billede, hvis dette synes relevant.

Kontaktinformation på indstilling
Hvis indstillingen nomineres, skal InnoBYG kunne komme i kontakt med indstillingen og informere herom. I feltet angives et navn, evt. telefonnummer og/eller en e-mail.

Indstillerens navn og e-mail
I forbindelse med indstillingen godtages anonyme indstillinger ikke. Der skrives derfor navn og e-mail på dem der har udarbejdet indstillingen.