Invitation

3 x TRÆ - Træbyggeriet præfabrikeret: Ecotech og hightech

  • -

  • Webinar via Zoom

I en tid, hvor den grønne omstilling og bæredygtighed er på den politiske dagsorden som aldrig før, og hvor alle brancher forventes at byde seriøst ind med løsninger, er der potentielt konkurrencefordele at hente for virksomheder, der arbejder innovativt, fx med at bygge i træ. 

Arkitektskolen Aarhus, Ingeniørhøjskolen v. Aarhus Universitet og VIA University College har alle uddannelser der retter sig mod træbyggeri da træ som byggemateriale er stadigt 
et varmt emne.

Tre morgenwebinarer tager udgangspunkt i de tre uddannelsessteders oplevelser af, hvad der rører sig i træbyggeriet herhjemme, men også i udlandet.

Webinarerne er lavet i samarbejde med InnoBYG, Innovationsnetværket for Bæredygtigt Byggeri. 

Tilmeld dig ét eller flere af webinarerne og bliv inspireret af cases og få ny viden.  

 

Træbyggeriet præfabrikeret: Ecotech og hightech
Er du interesseret i at høre om de nyeste tendenser inden for præfabrikerede træelement byggeri?

Her vil du blive præsenteret for 2 forskellige koncepter: et Ecotech og et hightech tilgang.

Lars Keller fra EcoCocon arbejder med massive træ-halm byggeelementer. Han vil komme ind på de muligheder og potentialer for byggesystemet, men også fortælle om træbyggeriets udfordringer undervejs i de aktuelle projekter. Olav Langenkamp, lektor på VIA University College, præsenterer forskningsprojektet: ”systemfacaden”, hvor han arbejdede med avancerede tekniske, systemintegrerede træmoduler. Disse ydervægselementer i massivtræ integrerer energiproduktion, energilagring samt indbygget ventilation, vinduer og solafskærmning.

Med de to oplæg vil du få indblik i den spændvidde og den aktuelle udvikling inden for bæredygtigt træbaseret elementbyggeri. Du vil høre om deres erfaringer fra praksis og deres perspektiver på præfabrikation med træ i byggeri de kommende år.

Lars Keller er stifter af smallplanet.dk. Lars fortæller om deres EcoCocon halmelementer.

Arkitekt ETH-MAA Olav Langenkamp. Olav er lektor på VIA University College og tilknyttet VIAs forskningscenter for byggeri, energi, vand og klima.

Se program for alle 3 morgenwebinarer

Tilmeld dig her

Praktisk info
3 x TRÆ afholdes som webinarer via Zoom. Ved tilmelding kan du vælge hvilke webinarer du ønsker at deltage i. Det er gratis at deltage, men husk at melde fra, hvis du bliver forhindret i at deltage.