Invitation

Build in Wood 2020 - dag 2

  • -

  • Docken” located on Færgehavnsvej 35, 2150 Nordhavn

Byggebranchen er en af ​​de største bidragsydere til den negative klimapåvirkning, og hvis vi anvender mere træ i byggeriet vil det ændre positivt på CO2 udledningen. Hvorfor bruger vi så ikke mere træ? De største udfordringer er manglen på viden, manglen på praktiske eksempler og politiske udfordringer, der gør det vanskeligere og dyrere at vælge træ- og træløsninger i byggeriet.

På Build in Wood, om nu afholdes den 25. og 26. august 2020 i Docken, København, vil flere hundrede interessenter og træentusiaster samles for at diskutere og forbedre potentialet i anvendelsen af træ i byggeriet.

På Build in Wood vil du:
- Få fakta og dybdegående viden om trækonstruktion
- Blive inspireret af visionære projekter, og lære af andres oplevelser og cases
- Deltage i debatter om træbyggeri 

Få fakta og dybdegående viden
På Build in Wood får du et faktabaseret overblik over den seneste forskning, politik, gode eksempler og cases fra ind- og udland. Via inspirerende frontrunners fra hele verden får du praktisk og specifik viden om træbyggeri, og du bliver introduceret til de hyppigste udfordringer men også løsningerne til at overvinde dem på.

Bliv inspireret af visionære projekter, og lær af andres oplevelser
Du vil få inspiration fra visionære projekter med træ som den centrale komponent og blive inspireret af innovative metoder og tilgange. Vi har også sørget for, at du kan lære af andre i branchen og deres erfaringer - både de succesrige og mindre succesrige.

Deltag i debatten
Programmet vil også omfatte flere spændende debatter om træ i byggeriet. Du kan blandt andet deltage i en højaktuel politisk debat, hvor flere folketingsmedlemmer og centrale interessenter diskuterer den frivillige bæredygtighedsklasse og hvad det betyder for træbyggeri i Danmark.

Oplev produkter og løsninger 
Build in Wood er også en mulighed for dig til at blive inspireret af leverandører af træ eller træløsninger til branchen. I år kan du opleve en udvidet udstilling med relevante og innovative produkter. Udstillingen giver dig mulighed for at få information og indgå i dialog direkte med leverandørerne.

Udforsk programmet, og se alle talerne
I løbet af de to dage kan du opleve internationale træeksperter og høre om de mest visionære projekter. I samarbejde med interessenter i branchen er programmet nøje tilpasset arkitekter, ingeniører, konstruktører, developere, bygherrer, leverandører og andre repræsentanter i branchen.

Sammensæt din egen event - vælg mellem 4 spor
Du kan tilpasse din oplevelse og gå i dybden med de temaer, der interesserer dig mest. Du kan vælge disse 4 forskellige spor:

  • Brand (med hovedfokus på de bærende elementer)
  • Arkitektonisk værdi
  • Økonomien bag træbyggeri
  • Akustik (med hovedfokus på etageadskillelsen) 

 Læs mere og tilmeld dig her

Er du medlem af InnoBYG får du 15 % rabat på din deltagelse. Brug rabatkoden InnoBYG15