Building Green 2020

Building Green 2020

  • -

  • Online

Se Green Discussions eventet Det bæredygtige dilemma:

På grund af coronarestriktioner kan Building Green i år ikke afholdes på den måde, vi kender, og det er ikke muligt at mødes i Forum, som vi plejer.

Heldigvis har folkene bag Building Green tænkt ud af boksen og lavet eventen om til en kæmpe live event - og det er fantastisk, for Building Green er ganske enkelt for vigtig til at aflyse - ligesom man heller ikke kan aflyse bæredygtigt byggeri, og at klimaet kan ikke vente til vi igen kan samles.

Hvad er Building Green Together?
Derfor behøver du nu ikke længere komme til Building Green, nu kommer Building Green til dig, og du behøver heller ikke vente på viden mellem vores afholdelser. Med Building Green Together er konceptet udbygget, så du får viden hele året. 

Building Green vil skabe et ’community’ inden for bæredygtigt byggeri, hvor branchen bliver samlet, der bliver skabt forbindelse mellem parterne i byggebranchen og der bliver faciliteret viden, sådan som det passer bedst til dig.

Se jubilæumsprogrammet hjemmefra!
Du kan se alle talere og debatter på de fire scener digitalt den 28. og 29. oktober, når Building Green streamer hele jubilæumsprogrammet i høj kvalitet ved hjælp af en stor videoproduktion. Det betyder, at du frit kan vælge mellem alle indlæg, og du kan få viden om bæredygtigt byggeri fra kontoret, hjemmefra – eller lige hvor du er!

Spændende magasin og dybdegående podcast
Building Green arbejder også på at lancere et nyt, spændende magasin og en dybdegående podcast, så du kan læse og lytte dig til viden om bæredygtigt byggeri.

Du får som altid adgang til det hele helt gratis.

Tilmeld dig den digitale streaming af programmet her.

Du kan læse mere om Building Green Together på deres hjemmeside her, som løbende vil blive opdateret og udbygget.


I InnoBYG afholder vi naturligvis vores events som en del af det digitale program.

Igen i år uddeler InnoBYG og Building Green prisen Det Bæredygtige Element, og prisen overrækkes fra Main Stage den 28. oktober kl. 14:30-14:50. Husk at indstille din kandidat til Personprisen og Produktprisen - fristen for indstillinger er den 28. september kl. 12. Læs mere om prisen og indstil her

Derudover har vi en event, Det bæredygtige dilemma, på VIP scenen d. 29. oktober kl.  9.05-10.05.

Det bæredygtige dilemma
Hvordan bygger man bæredygtigt? Det spørgsmål kan være vanskeligt at svare på og svaret er ikke altid sort eller hvidt. I forsøget på at svare, vil den der ønsker bæredygtige løsninger ofte blive stillet overfor at træffe valg, som potentielt kan skabe et dilemma. Det kan være funktion versus æstetik, materialeenergi versus driftsenergi, naturlig versus mekanisk ventilation, naturlig versus kunstig belysning, automatik versus brugerstyring eller noget så essentielt som renovering versus nybyg.

På Building Green 2020 inviterer InnoBYG en række eksperter og specialister på scenen til en sofasamtale om de bæredygtige dilemmaer og de udfordringer, som dilemmaerne repræsenterer i den grønne omstilling. De bæredygtige dilemmaer stilles af aktører fra bygge- og anlægsbranchen, som dagligt udfordres af at træffe valg med afsæt i et dilemma – enten som bygherre eller som rådgiver.

Vi indleder sofasamtalen med et bæredygtigt valg, som havde store konsekvenser for Aarhus Kommune som bygherre. Mød Projektleder hos byggeafdelingen i Teknik og Miljø, Bente D. Sejersen, som også stiller et dilemma til panelet.

Vær med i samtalen, som også giver mulighed for tilhørerne for at stille spørgsmål.

Moderator: Niels Krause-Kjær, journalist og vært på ”Deadline” på DR2

Dilemmastillere:
Lars Kvist, kompetenceleder, bæredygtighed, Arkitema Architechts
Gitte Gylling H. Olesen, chefspecialist og teamleder, Bæredygtigt Byggeri, Rambøll Danmark
Bente Damsgaard Sejersen, projektchef Bygninger, Aarhus Kommune

Ekspertpanelet består af følgende:
Amdi Worm, Arkitema Architects
Harpa Birgisdottir, Build
Jens Kristiansen, Teknologisk Institut
Lennie Clausen, Realdania
Morten Andersen, Arup & Hvidt
Sarah Cecilie Andersen, EPD Danmark
Tina Saaby, Gladsaxe Kommune