Business, bæredygtighed og bobler

Business, bæredygtighed og bobler

  • -

  • Teknologisk Institut, Gregersensvej 3, 2630 Taastrup, indgang 3, lokale 31

 

Se billeder fra arrangementet her 

Se præsentationer fra gå hjem-mødet her (du skal bruge dit medlemslogin)

InnoBYG og FUTU giver dig nye vinkler på bæredygtighed

Den 18. juni kan du få smarte metoder og håndgribelige ideer til, hvordan din organisation, dit projekt eller din virksomhed på én gang styrker økonomien og bliver mere bæredygtig.

I hverdagen kan det være svært at omsætte gode intentioner om bæredygtighed til økonomisk eller social gevinst. Men ofte er det små ændringer der skal til.

Innovationsnetværket InnoBYG og FUTU innovationsbureau er værter for et gratis arrangement, som giver dig nye perspektiver på bæredygtighed & business - og inspirerer til, hvordan du sparer både penge og tid, samtidig med at du opnår effektive løsninger, der præcist matcher udfordringerne.

Nyd lidt bobler og netværk med andre fra byggebranchen, der deler eller udfordrer dine vinkler på bæredygtighedens udfordringer og successer.

MØD

  • FUTU Innovationsbureau arbejder med innovation, strategi og design. FUTU inspirerer med konkrete metoder til at kortlægge kerneudfordringerne, involvere brugere og interessenter på tværs og udvikle præcise løsninger, der matcher reelle behov. Hør fx hvordan strategisk design skaber ejerskab, bedre bundlinje og bæredygtige resultater.
     
  • Sight and Settlement, ved Anna-Mette Monnelly, er specialiseret i rådgivning inden for indeklima, strategisk bæredygtighed og ressource management. Anna-Mette har arbejdet på en lang række større arkitektoniske projekter i USA, hvor hendes ansvarsområder bla. var integreret bæredygtighed, indeklima, materialer og bæredygtige indkøbsplaner. Desuden underviser Anna-Mette amerikanske studerende i København på DIS i Integrated Sustainability. 
     
  • Citymart, en global markedsplads for innovative løsninger. Der er over 500,000 byer i verden. Byer kontrollerer over USD4,500 milliarder i indkøb. Men kun 10% udbyder dét, de søger en løsning på, ved at beskrive de problemer de har behov for at få løst. De fleste formulerer i stedet deres eget bud på en løsning. Dét gør at nye, innovative løsninger forbigås, fordi udbyderen aldrig opdager alternativerne. Citymart knytter byer og leverandører sammen verden over. Målet er, at flere byer indkøber innovative løsninger, og at der derved sker et velfærdsløft.


Kom og få inspiration og konkrete metoder til at skabe bedre business og mere bæredygtighed.

Vi glæder os til at se dig!

Med venlig hilsen
InnoBYG og FUTU

Arrangementet er afholdt og det er ikke længere muligt at tilmelde sig.

Program

 

PRAKTISK INFO

HVORNÅR
18. Juni 2014
KL. 14-17

HVOR
Teknologisk Institut, Byggeri og Anlæg, lokale 31
Gregersensvej 3
2630 Taastrup

Det er gratis at deltage, men vi opkræver et no-show gebyr på kr. 300.

Der er gode parkeringsmuligheder og bus 400S kører fra Høje Taastrup station.