Invitation

Data som beslutningsgrundlag i det byggede miljø - København

  • -

  • BLOX Bryghusgade 1473 København

Denne TEKNOLOGIMORGEN handler om, hvordan vi kan kvalificere den måde, vi bruger data som beslutningsgrundlag i det byggede miljø.

De næste 40 år vil der blive bygget lige så meget nyt, som der er bygget indtil nu. Og det forventes samtidig, at 40 procent af alle IoT-sensorer i fremtiden installeres i det byggede miljø. Sensorer og mobile enheder giver os nemlig mulighed for at samle data om, hvordan vi bruger vores bygninger og offentlige arealer, og om hvordan bygningsdele performer. Dette giver viden om både brugernes behov og brugsmønstre samt om tilstande i det byggede miljø. Men hvordan tolker vi disse data på den rigtige måde?

Build 4.0 er byggeriets svar på Industri 4.0. Data og kunstig intelligens er primære drivkræfter i den digitale omstilling – og forventningerne til effektivisering og ny værdiskabelse er høje. Det er derfor vigtigt at stille skarpt på, at aktører fra det byggede miljø bliver klædt på til at være med til at kvalificere og udvikle byggeriets digitale services, principper og resultater.

På denne TEKNOLOGIMORGEN vil du møde specialister fra Alexandra Instituttet og Teknologisk Institut, som vil give eksempler på, hvordan data kan bruges i forbindelse med bl.a. projekterings- konstruktions- og driftsfasen. Bag eventet står InnoBYG, InfinIT, Alexandra Instituttet og Teknologisk Institut.

Program

08.30  Velkommen! 
08.40  Om GTS-institutter samt resultatkontrakter 
08.55  Mikrobiologisk ekspertise og kunstig intelligens til artsidentifikation ved skimmelangreb, Teknologisk Institut
09.15  Kvalitativ data om et område, opsamlet af borgere, til brug i forbindelse med byudvikling, Alexandra Instituttet  
09.35  Workshop og netværkssession 
10.05  Opsamling
10.30  Tak for i dag 

 

Praktisk info
Det er gratis at deltage.

På mødet får du et indblik i den seneste udvikling inden for brug af sensorer i byggeriet – og hvordan man kan udnytte de data, de opsamler i den videre proces. Du får også kontakt til eksperter, der netop nu sidder i to forskellige længerevarende projekter, som fokuserer på emnet, og som har ressourcer og mulighed for at samarbejde med virksomheder.

Morgenmødet henvender sig til dig, der blot interesserer sig for eller arbejder med byggeri og digitalisering samt bedre brug af data – eller til eller dig, der arbejder med it og har byggesektoren som ressort.

Tilmeld dig her

På eventet formidler både Alexandra Instituttet og Teknologisk Institut cases fra arbejdet som er gennemført som en del af Resultatkontraktaktiviteter.