Invitation

Den nye udbudslov

  • -

  • Comwell Køge, Strandvejen 111, 4600 Køge

Innovationsnetværk Femern Bælt, InnoBYG og INNOBA præsenterer

Den nye udbudslov - en del af en møderække om forretningsudvikling i Region Sjælland

Vejen til succesfulde erfaringer med at byde på offentlige udbud er ofte brolagt med flere nederlag end sejre – især hvis man ønsker at sælge nyskabende og innovative løsninger til de offentlige kunder. Dette arrangement tydeliggør, hvad den nye udbudslov betyder for dine forretningsmuligheder, og hvilke muligheder den skaber for mere tætte udviklingspartnerskaber med de offentlige udbydere.

Formålet med mødet er at give et indblik i de nye måder, offentlige kunder er begyndt at købe ind på inden for innovative løsninger og udviklingsprojekter. Samtidig bliver du klædt på til at udnytte muligheden for at komme tættere på det offentlige marked med nyskabende løsninger.

Via inspirationsindlæg samt præsentation af cases bliver du klogere på, hvad dine kunder tænker om indkøb af innovative løsninger, men især også, hvilke greb du har som virksomhed, der kan gøre dig mere interessant end dine konkurrenter. I sidste ende handler det om, at du bliver bedre til at levere det, der bliver efterspurgt og dermed vinder udbuddet. 

Målgruppen for mødet er leverandører til bygge- og anlægssektoren - sælgere og produktudviklere, der leverer nyskabende og innovative produkter til den offentlige sektor.

PRAKTISK INFO
Mødet afholdes den 27. november 2018 fra 15.30-18.00 - kaffe og registrering fra kl. 15, på Comwell Køge, Strandvejen 111, 4600 Køge Det er gratis at deltage.

Tilmeld dig senest den 25. november 2018. No show faktureres med 400 kr.

Mødet flyttes til 2019 - følg med her for ny dato

Se program