Fagligt netværksmøde

Fagligt netværksmøde i Dome of Visions

  • -

  • Dome of Visions, Pier 2, Aarhus Ø.

Den 6. december 2016 kan du komme med til event i Aarhus, når InnoBYG inviterer inden for i Dome of Visions 3.0 i samarbejde med Markant, Flexwood, METSÄ Wood, Ensinger, Teknologisk Institut og Nemt Fundament.

Formiddagen byder på oplæg fra Atelier Kristoffer Tejlgaard, samt en række af ovenstående medarrangører. Formiddagens oplæg fokuserer på selve domen, digital produktion af byggematerialer i Danmark, plast som aktivt valg i byggeriet, skruefundament som alternativ til et klassisk fundament og produktion og anvendelse af Kerto -  en stærk og dimensionsstabil træbjælke.

Eftermiddagen byder på faglig inspiration om træ og bæredygtigt byggeri, faciliteret af InnoBYG. Der er desuden åbent i udstillingen og mulighed for at tale med flere af leverandørerne til Dome of Visions 3.0. Netværksleder i InnoBYG, Kasper Lynge Jensen byder velkommen og er ordstyrer på eftermiddagens program. Mød Aarhus Kommune, Lund & Staun, Teknologisk Institut og Søren Jensen.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Bemærk begrænset deltagerantal. Det er muligt kun at tilmelde sig formiddagens eller eftermiddagens program.

Det praktiske
Dato og sted: 6. december, kl. 9:30 til 16:00, Dome of Visions, Pier 2, Aarhus Ø.
Pris: Det er gratis at deltage, men der er et no-show gebyr på kr. 500,-

Se programmet her
Se præsentationer fra dagen her