Gå-hjem møde - Innovation og den gode idé

Gå-hjem møde - Innovation og den gode idé

  • -

  • Teknologisk Institut i Taastrup, Bygning 3, lokale 31

  • Gregersensvej 3, 2630 Taastrup

Se slides fra mødet

Læs artikel om gå-hjem mødet

Hvordan kan en udfordring føre til innovation og hvordan får man den gode idé? Kom med til gå-hjem møde i InnoBYG, onsdag den 9. marts 2011, kl. 14.00-16.30, på Teknologisk Institut i Taastrup.

En god udfordring er den, hvor der er nogle, som virkelig interesserer sig for at finde en løsning. Den, hvor løsningen gør en forskel for brugerne, øger deres livskvalitet og gør dem sundere og gladere.

Finder man den rigtige udfordring er det lettere at finde de gode idéer og at finde opbakning til at realisere og implementere dem. Ivar Moltke fra Teknologisk Institut har arbejdet med innovation i hele sin erhvervskarriere og sætter i sit oplæg fokus på, hvordan den gode udfordring omsættes til innovation.

Innovation starter med en god idé, men hvordan opstår den og hvordan kan man helt konkret hjælpe den på vej? Fra Apprehendo kommer Mads Brøbech og introducerer teknikken Buzan Mindmap, en teknik, som sætter gang i de gode idéer.  Mads Brøbech er som den eneste i Danmark certificeret i den effektive idégenereringsteknik Buzan Mindmap.

Download invitation

tilmeldingsfrist den 7. marts. Gå-hjem mødet er gratis for medlemmer af InnoBYG. Pris for ikke-medlemmer er 300 kr.

Hvis du bliver forhindret i at deltage skal du melde fra senest 2 dage inden mødet. Du er også velkommen til at sende en anden i stedet for dig selv, men dette bedes meldes til sekretariatet.
OBS.: Ved for sen afmeldning/udeblivelse opkræves et gebyr på 300 kr.