Invitation

Gå hjem-møde og studietur til Silicon Valley

  • -

 

Har USA mere at byde på end Trump på Twitter, realitystjerner og junkfood? Hvordan står det egentlig til med at anvende teknologi i bygge- og anlægsbranchen ”over there”? Og er de længere fremme i USA omkring brugen af de nye teknologier i byggebranchen, end vi er herhjemme og i givet fald på hvilke områder?

Den 16. december 2019 inviterer InnoBYG og Innovation Centre Silicon Valley til gå-hjem-møde fra kl. 15-17, hvor Vicegeneralkonsul Thomas Winther Poulsen fra Innovation Centre Silicon Valley kommer og gør os klogere på tendenser og udvikling i og omkring verdens nok største epicenter for innovation og teknologi.

For selvom Kina overgår USA inden for investeringer i teknologi til byggeri og anlæg, ser man stadig en rivende udvikling i investeringer i start-ups og etablerede virksomheder i USA. Derfor er det et marked, der er værd at holde sig orienteret om - og også besøge.

Kom med os til teknologiens epicenter
Netop besøgsdelen er næste skridt, og vi planlægger en spændende studietur, som vi også vil præsentere på mødet den 16. december. InnoBYG og Innovation Centre Silicon Valley er lige nu i gang med at sammensætte et spændende ugeprogram med virksomhedsbesøg, ny viden fra innovationsverdenen om både droner, robotter, software m.m. samt spændende besøg på FutureTech i San Fransisco. FutureTech er byggeriets førende techkonference, med oplæg fra en række førende aktører fra bygge- og anlægsbranchen.

Se programmet

Bemærk arrangementet er AFLYST