Horizon 2020 gå hjem-møde Taastrup

Horizon 2020 gå hjem-møde Taastrup

  • -

  • Teknologisk Institut, Gregersensvej 3, 2630 Taastrup, indgang 3, lokale 34

Lad InnoBYG hjælpe din virksomhed med at få del i Horizon 2020 midlerne

Mødet er afholdt.

Se præsentationer fra dagen (Du skal bruge dit medlemslogin for at tilgå siden)

Kom med når InnoBYG inviterer til Horizon 2020 orienteringsmøder i Aarhus og København. Mød InnoBYGs Horizon 2020-koordinator, eksperterne i at søge EU midler samt virksomhederne - både de store og de små - som kan fortælle dig, hvorfor det er en god ide at deltage i EU projektsamarbejder.

Horizon 2020 er EU's nye støtteprogram for forskning og innovation. Horizon 2020 er afløseren til det tidligere Framework Programme 7 (FP7), men Horizon 2020 har mere støtte til strategisk forskning.

I Horizon 2020 kan man søge om støtte til hele innovationscyklussen - fra grundforskning til strategisk forskning fra produktudvikling og innovation til prototyper, produktgodkendelse og markedsintroduktion.

Idéen med Horizon 2020 er blandt andet at understøtte EU's vækststrategi Europa 2020. Strategien skal skabe en intelligent, bæredygtig og inkluderende europæisk økonomi, så EU og medlemslandene kan få hjælp til at sikre jobskabelse, produktivitet og social lighed.

Interessante programmer for både byggebranchen og for SMV'er
For InnoBYGs medlemmer er der god grund til at lære mere om Horizon 2020. Der findes nemlig en række programmer, som er yderst relevante for virksomheder i byggebranchen.

Som SMV er der desuden særlig grund til at interessere sig for Horizon 2020, da der netop er fokus på SMV'erne med et program målrettet disse. SMV programmet er mere tilgængeligt og mindre omfattende end de større programmer - men giver stadig god mulighed for at hjælpe innovative SMV'er med at udvikle teknologi og samtidig omsætte denne til levedygtige produkter med reel kommerciel værdi.

Derfor skal du deltage på mødet
At deltage i EU projekter eller selv søge dem kan være uoverskueligt for en virksomhed i en travl hverdag. I InnoBYG har vi derfor valgt at hjælpe vores medlemmer på vej - ganske gratis - og på mødet kan du blandt andet høre, hvordan InnoBYG kan hjælpe jer i gang.

Du kan også møde forskellige virksomheder, som har deltaget i relevant projektsamarbejde og høre, hvad de har fået ud af at deltage, og hvorfor det kan være en god idé at kaste sig ud i at deltage i EU samarbejdsprojekter. Mød bl.a. PASCHAL A/S og ZESO Architects, som begge har været med i spændende udviklingsprojekter. Mød også Teknologisk Institut, som har stor erfaring med at skrive ansøgninger og facilitere EU-projekter. Du kan også høre mere om de relevante programmer på møderne, hvor vi også præsenterer akutelle projekter som lige nu søger danske partnere.

Praktisk information

Dato og tidspunkt: Den 11. juni i Taastrup og den 19. juni i Aarhus. Begge møder starter kl. 14.30 og slutter kl. 16.

Målgruppe: SMV'er, virksomheder, offentlige institutioner og andre interesserede i Horizon 2020

Pris: Det er gratis at deltage - no show gebyr på kr. 300 opkræves.