InnoBYG konference - Gode eksempler viser vejen til vækst

InnoBYG konference - Gode eksempler viser vejen til vækst

  • -

  • Teknologisk Institut, Bygning 1, Konferencesalen

  • Gregersensvej 1, 2630 Taastrup

Se præsentationerne fra konferencen

Se billeder fra konferencen

 

"Gode eksempler viser vejen til vækst"

På InnoBYGs forårskonference den 23. marts, bliver formiddagen koncentreret omkring de gode eksempler og hvordan de kan give vækst i en virksomhed. Der vil være oplæg fra videninstitutioner, universiteter og virksomheder - som vil vise hvordan de har skabt vækst og udvikling sammen.

Eftermiddagen er delt op i tre workshops.

På workshop 1 præsenteres og diskuteres de ti udviklingsprojekter og der gives en status på, hvor langt projekterne er kommet, ligesom det bliver muligt at få en dialog med projektlederne omkring projektet.

På workshop 2 lukker vi op for indlæg fra jer, når vi kopierer Speakers Corner i London og giver ordet til jer under overskriften "ordet er dit". Se det fulde program for workshoppen i programmet, som du kan downloade nedenfor.

Der kan veksles mellem workshop 1 og 2.

På workshop 3 er omdrejningspunktet "innovation".

Innovationsworkshoppen indledes med et kort oplæg fra Christian Thuesen, DTU Management, om byggeriets innovationssystem.

Resten af workshoppen er en verden af innovation med Ivar Moltke. Ivar er pioner inden for innovation og udvikling og har arbejdet sammen med flere virksomheder omkring deres innovation. Kom med på rejse ind i innovationens verden - det bliver helt sikkert ikke kedeligt! 

OBS: Workshop 3 er en lukket workshop og der vil ikke være mulighed for at deltage i workshop 1 og 2, hvis man vælger workshop 3.

Ved tilmelding vælger man, hvilke (n) workshop man vil deltage i.

Download program

Pris:
Medlemmer: 200 kr.

Ikke-medlemmer: 1900 kr.

Studerende kommer med til medlemspris - skriv studerende i firmanavnfeltet, hvis du er studerende.

Priser er ex. moms

OBS: Afmelding skal ske skriftligt til sekretariatet. Ved afbestilling senere end 1 uge før konferencens start eller ved udeblivelse betales 100 % af prisen. Bliver du forhindret er du naturligvis velkommen til at sende en anden i stedet.

Tilmeld