Innovative og bæredygtige forretningsstrategier

Innovative og bæredygtige forretningsstrategier

  • -

  • Teknologisk Institut

  • Gregersenvej 3, 2630 Taastrup

Få InnoBYG medlemsrabat på konference om innovative og bæredygtige forretningsstrategier

Innovation, bæredygtighed og forretningsstrategi. Hvad gemmer der sig egentlig bag disse tre buzzwords? Er det blot flotte fyldord, som vi fletter ind i vores missioner og visioner? Eller ligger der en langt større værdi gemt godt af vejen bag indforståede begreber og antagelser?

Få svar på dette og få inspiration til, hvordan din virksomhed kan arbejde konkret med innovation og bæredygtighed, når Teknologisk Institut onsdag den 14. marts 2012 holder konference om Innovative og bæredygtige forretningsstrategier. (Link: www.teknologisk.dk/k31013)

Buzzwords eller ej - samspillet mellem innovation, bæredygtighed og nye forretningsstrategier skaber en betydelig øget konkurrenceevne for danske virksomheder. Derfor har Teknologisk Institut inviteret en række virksomheder, som brænder for at dele deres konkrete erfaringer med innovative og bæredygtige forretningsstrategier med dig. Du kan derudover deltage i fire forskellige workshops, hvor du vil arbejde med åbne innovationsmetoder, strategiudvikling i netværk, bæredygtige forretningsmodeller og scenarier for fremtidens produktion i Danmark.

Målet med dagen er at trække de indforståede begreber i en meget konkret retning. På dén måde får du viden og inspiration, der kan indgå direkte i videreudviklingen af din virksomhed.

Tid: Onsdag den 14. marts 2012 kl. 9:15-16.30
Sted: Teknologisk Institut, Gregersenvej 3, 2630 Taastrup
Pris: kr. 1.295 - Som medlem af InnoBYG får du 10 % rabat. Marker ved tilmelding, at du er medlem af et innovationsnetværk.

Læs mere om konferencen og tilmeld dig her: www.teknologisk.dk/k31013

Konferencen udbydes af Teknologisk Institut