Invitation

Konference om cirkulært design og sporbarhed - en illusion eller et realistisk bud på fremtidens byggebranche?

  • -

  • Teknologisk Institut, Gregersenvej 1, indgang 1, konferencesalen

Bygge- og anlægsbranchen har fået øjnene op for cirkulær økonomi, hvor den helt store udfordring og mulighed er byggeaffald. Det handler om minimering af affald, om hvordan vi designer vores byggerier og vores byggepladser og ikke mindst om sporbarhed. Vi skal vide hvad vi bygger ind i vores byggeri og hvordan vi skiller det ad igen – og vi skal være helt sikre på, at vi bygger sundt og uden giftige stoffer.

I den cirkulære verden er mulighederne mange. Alligevel bliver ikke alle gode ideer til markedsnære løsninger. Men hvordan griber vi de mange muligheder og realiserer dem, uden at gå på kompromis med sundhed, sikkerhed og bygbarhed?

OM KONFERENCEN

På denne konference ser vi på realistiske muligheder og på, hvordan vi skal navigere i en cirkulær verden af design, sporbarhed og dokumentation – en nødvendighed, hvis vi for alvor skal have det cirkulære ind under huden og gøre affald til det grønne guld.

MØD BLANDT ANDRE 

NCC Danmark, Miljø– og Fødevareministeriet, Komproment, Vandkunsten, Realdania By & Byg samt Teknologisk Institut.

PRAKTISK INFO

Konferencen afholdes torsdag d. 17. maj, 2018, fra kl. 09.30-15.45, på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, 2630 Taastrup, indgang 1, konferencesalen.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt.

Vi forbeholder os ret til at fakturere et no-show gebyr på kr. 500,- ved udeblivelse eller for sen afmelding. Hvis man bliver forhindret på dagen er man velkommen til at sende en anden deltager afsted.

Målgruppen for konferencen er alle der interesserer sig for cirkulær økonomi.

Se programmet her

TILMELD DIG HER