Invitation

Lancering af Roadmap anbefalinger

  • -

  • Dansk Byggeri, Nørre Voldgade 106, 1358 København K.

 

Invitation til lancering af bygge- og energibranchens anbefalinger!

ROADMAP - Bygningers rolle i den grønne omstilling 

Den 13. juni 2017 inviterer InnoBYG, i samarbejde med Energifonden og Dansk Byggeri, til lanceringsevent, hvor anbefalingerne fra projektet ”Roadmap - Bygningers rolle i den grønne omstilling” præsenteres. Projektet er iværksat og støttet af Energifonden.

I Roadmap projektet er energibranchen og byggebranchen gået sammen om at formulere pejlemærker for den langsigtede udvikling af bygninger og samspillet med energisystemet. Der er udviklet konkrete pejlemærker for udviklingen i 2020, 2025 og 2030.

Anbefalingerne skal ses som et væsentligt bidrag til realisering af det langsigtede mål om omstilling af vores energisystem til at være fri af fossile energikilder i 2050. Anbefalingerne har desuden en aktualitet i forhold til de kommende forhandlinger om en ny energiaftale, som forventes indledt i efteråret 2017.

Praktisk info
Der er åbent for tilmelding frem til den 9. juni. Vi gør opmærksom på, at der er begrænset antal pladser, som fordeles efter først-til-mølle princippet.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Tilmelding er bindende og der er no-show gebyr på kr. 500,- ved udeblivelse. Husk at afmelde dig, hvis du bliver forhindret, så vi kan give din plads videre ved venteliste.

Lanceringen holdes den 13. juni 2017 hos Dansk Byggeri, Nørre Voldgade 106, 1358 København K.,
fra kl. 8.30-11.00.

Tilmeld dig her

Download program som PDF her