Netværksmøde i Region Sjælland om bæredygtigt byggeri

Netværksmøde i Region Sjælland om bæredygtigt byggeri

  • -

  • Teknologisk Institut, Gregersensvej 3, 2630 Taastrup, indgang 3, lokale 3.1.2.

 

Arrangementet er afholdt

Se præstentationer fra dagen (OBS. du skal bruge medlemslogin eller login til Region Sjælland netværket for at se præsentationerne)______________________________________________________

Det Grønne Iværksætterhus, Smith Innovation og InnoBYG inviterer til

Netværksmøde om bæredygtigt byggeri    

Er du håndværker, producent eller rådgiver og interesserer du dig for at arbejde med bæredygtigt byggeri? Kommer du samtidig fra Region Sjælland og kan du se fordele i at netværke og udveksle erfaringer med andre virksomheder fra din region? 

Den 21. oktober 2014 kl. 16-18, samler Det Grønne Iværksætterhus, Smith Innovation og InnoBYG - Innovationsnetværket for bæredygtigt byggeri, alle, der kan svare ja til ovenstående, til netværksmøde om bæredygtigt byggeri. 

På mødet vil der være faglige inspirationsoplæg og idéen er, at dette er første møde i en række af netværksmøder, hvor vi tager aktuelle emner op.

Netværksmødet har fokus på at inddrage deltagerne i faglige diskussioner og på at skabe et lokalt forankret netværk for virksomheder, som ønsker at dele erfaringer og lære af hinanden. Som deltager er det desuden muligt at byde ind med relevante emner til kommende netværksmøder.

Praktisk information
Første netværksmøde holdes den 21. oktober 2014, kl. 16-18, på Teknologisk Institut, Gregersensvej 3 2630 Taastrup, indgang 3, lokale 3.1.2. Der vil være en let forplejning undervejs i mødet. 

Det er gratis at deltage i netværket, men tilmelding er nødvendigt.

No-show gebyr på 500 kr. fremsendes, hvis man udebliver. Det er tilladt at sende en anden fra virksomheden, hvis man selv bliver forhindret på dagen. 

Se programmet her (PDF)