Invitation

Sådan designer du til det smarte og forbundne hjem, København

  • -

  • Univate, Emil Holms Kanal 14, 2300 København S., Lokale 25028

Design af smarte produkter til det forbundne hjem skaber nye og spændende udfordringer for producenter, som skal lære at tænke deres løsninger ind i digitale økosystemer, hvor tingene taler sammen og skaber merværdi for brugerne.

Vores huse får stadig flere smarte og forbundne produkter og services integreret. Denne udvikling giver nye muligheder for digitalisering af eksisterende produkter samt for at skabe ekstra værdi for brugeren, ved at udnytte muligheder for at forbinde services og anvende data. Vil din virksomhed være på forkant med, hvordan man designer ind i et digitalt økosystem, så skal du deltage på denne formiddag.

InnoBYG, InfinIT og Nordic IoT Centre inviterer til et seminar med nye ideer og inspiration, interessante cases og en unik mulighed for at finde ud af, hvordan din forretning kan blive en del af den smarte og digitale udvikling. Du vil blive præsenteret for den nyeste forskning, værktøjer og forretningsmodeller inden for design af smart homes og digitale økosystemer. Du vil møde en inspirerende virksomhed, som har formået at skabe værdifulde produkter til det smarte hjem.

Det er gratis at deltage, men deltagerantallet er begrænset. Pladser fordeles efter først-til-mølle-princippet.

Målgruppe
Eventet er for dig, som ønsker inspiration til at udvikle din virksomhed mod fremtidens smart home-marked. Det kan være, I så småt er i gang – men I kan også blot være interesserede i emnet og søge inspiration.

Program

8.45-9.00: Velkommen

9.00-10.00: Smart home-teknologier og økosystemtanken – teknologiske udfordringer og muligheder
v. Morten Wagner, Nordic IoT Centre og Force Technology


10.00-10.30: Praktisk erfaring fra en spændende case


10.30-10.45: Kaffe


10.45-11.15: Nye forretningsmodeller og partnerskaber for smart home designs
v. Jørgen Rasmussen, Alexandra Instituttet


11.15-12.00: Workshop – hvordan din virksomhed kommer i gang


12.00: Frokost og netværk

Læs mere og tilmeld dig her