Temadag om cirkulær økonomi

Temadag om cirkulær økonomi

  • -

  • ARC, Kraftværksvej 31, 2300 København S

Kom til spændende temadag under overskriften:
Fra snak til praksis - byggebranchen og den cirkulære økonomi

Der bliver talt meget om cirkulær økonomi - men hvordan kommer byggebranchen fra snak til praksis? VHGB, InnoBYG og ARC inviterer til en spændende temadag med inspirationsoplæg fra forskellige parter, der er i gang med at omsætte tankerne om cirkulær økonomi til resultater. Kom og vær med, og byg videre på andres erfaringer med lokal genbrug og genanvendelse af byggematerialer.

Meget byggeaffald kan udnyttes som værdifulde ressourcer. På temadagen vil du få inspiration til udfordringer som: Hvordan implementeres cirkulær økonomi i den virkelige verden? Hvordan sikrer vi, at materialer, som genbruges eller genanvendes, hverken skader miljøet eller menneskers sundhed? Hvad ved vi allerede? Og hvad kan den danske byggebranche lære af udlandet?

Se programmet i PDF her

Praktiske oplysninger
Det er gratis at deltage, og pladserne tildeles efter først-til-mølle-princippet. Tilmeld dig senest fredag d. 9. september 2016 her

I tilfælde af manglende afbud efter d. 12. september opkræves et no-show gebyr på 350 kr. ex. moms. Det står dig frit for at overdrage din plads til en kollega.