Invitation

Webinar om vinduesvalg

  • -

Vinduer og deres betydning for indeklima, energi og økonomi er ofte undervurderet og det kan være svært at vælge den bedste løsning. Ny vejledning hjælper på vej.

Når man fx står overfor en renovering, der betyder udskiftning af vinduer og døre, er der mange ting der skal tages hensyn til, og det kan være en udfordring at vælge de rigtige vinduer. Der kan opstå konflikter under beslutningsprocessen, men også efter levering ved eventuel uenighed med leverandøren.

Det kan være vanskeligt at sætte sig ind i de muligheder og hensyn, der skal tages, for at vælge den rette vinduesløsning. Det endelige valg af vinduer bygger til tider på tilfældigheder med uhensigtsmæssige konsekvenser for indeklima, vedligehold og bygningsæstetik, samtidig med at der måske ikke stilles de rette krav til vinduernes egenskaber.

Teknologisk Institut har, med midler fra Grundejernes Investeringsfond, udarbejdet en vejledning over processen ved vinduesvalg. Den præsenterer vi på dette webinar, hvor du også har mulighed for at stille spørgsmål til emnet. Webinaret arrangeres i samarbejde med Innovationsnetværket for bæredygtigt byggeri, InnoBYG.

Program og tilmelding ses her