Mens vi venter

Mens vi venter

Julen sig nærmer - og derfor inviterer vi til jule gå hjem-møde den 10. december hos GI.

Ud over at høre en masse spændende faglige indlæg, har vi mulighed for at ønske hinanden glædelig jul, med netværk, gløgg og æbleskiver. Læs mere om gå hjem-mødet, hvor vi glæder os til at se rigtig mange af jer.

December er også måneden, hvor vi får svar på vores genansøgning til Forsknings- og Innovationsstyrelsen, om at få 4 år mere med InnoBYG. Vi venter spændte på afgørelsen og offentliggør selvfølgelig Styrelsens afgørelse så snart vi har den.

Vi krydser fingre for, at vi kan give jer fire år mere med netværk, viden, udvikling og matchmaking, i InnoBYG 2.0.

Vores projekter holder også flere arrangementer i december - så husk at tjekke vores aktivitetskalender.


Kommentarer