Bliv Månedens Medlem

Bliv Månedens Medlem

Månedens Medlem

Månedens medlem er på sommerferie frem til 1. september.

Kontakt Sekretariatet, hvis din virksomhed/organisation skal være Månedens Medlem efter sommeren. Deadline er 25. august 2014.
___________________________________________________

Med Månedens Medlem får I som medlem mulighed for at synliggøre jer over for resten af netværkets medlemmer og andre, der besøger hjemmesiden, læser nyhedsbreve samt følger os på Twitter. 

Med Månedens Medlem ønsker vi at give et indblik i de arbejdsområder, som netværkets medlemmer spænder over, og forhåbentlig kan det inspirere og føre til sparring og nye samarbejdsprojekter.

Månedens Medlem bliver vist på InnoBYGs forside i en måned og bliver omtalt i nyhedsbrev og via Twitter.

Det er gratis at blive Månedens Medlem. Hvis jeres virksomhed ønsker at blive Månedens Medlem skal I sende en mail til Sekretariatet på innobyg@teknologisk.dk med en vedhæftet tekst, hvor I beskriver virksomhedens profil ud fra nedenstående formalia. 

Se alle medlemmer

Formalia:

  • Tekst (max 3500 tegn inkl. mellemrum)
  • Logo
  • Billeder (max 2 stk.)

 

Hvem er I? Giv en kort introduktion til virksomheden. I kan fx fortælle om jeres målsætninger, vision, mission, aktuelle projekter.

Hvorfor er virksomheden medlem af InnoBYG?
Som nyt medlem af netværket, kan I fx beskrive, hvilke forventninger I har, og hvis I søger sparrings - og/eller samarbejdspartnere mv.

Har I været medlem gennem længere tid kan I fx beskrive, hvordan I bruger netværket, hvad I får ud af at være medlem, hvis I søger sparrings - og/eller samarbejdspartnere.

Hvad er virksomhedens holdning til "selvvalgt emne"? Vælg et emne, som jeres virksomhed har en holdning til, og som I gerne vil argumentere for. Det kan være et emne, I synes, der skal tages op i netværket, eller som I søger sparring til.
OBS! Det skal have en relation til bæredygtigt byggeri.


InnoBYG forbeholder sig ret til at anvende citater fra teksten.