Nyhed

  • 23. september 2020

Bæredygtige byer, bygninger og byggeri?

Hvem skal du tage fat i, hvis du vil lære og blive klogere på forretningsmulighederne i denne branche?

Nu har du muligheden for at blive en del af et skræddersyet virksomhedsforløb, hvor CLEAN hjælper dig med at styrke din forretningsplan og komme i direkte dialog med en række interessenter inden for bæredygtigt byggeri. Præsenter din virksomhed for dem der byder på opgaven (FoJab Arkitekter), dem der bygger (NCC) og dem der bruger (Balder Ejendomme). Måske din teknologi er lige det de søger?

CLEAN startede Cleantech Impact Accelerator op i August 2019. Godt og vel et år senere har programmet hjulpet ca. 20 virksomheder med forretningsudvikling, sparring på eksportmuligheder i Greater Copenhagen, adgang til finansiering samt direkte dialog med de tre corporates; Arla Foods, Alfa Laval og Tetra Pak.

Kåre Knudsen, CEO, CIP Robotics: “The CIA-programme, opened doors so I got directly in dialogue with persons at the right level in Arla Foods, Tetra Pak and Alfa Lavel, three multinationals I had already planned to approach.”

Nu starter næste forløb op med fokus på Bæredygtige byer, bygninger og byggeri. Er det din branche og er du interesseret i at komme i dialog med NCC, Balder, FoJab og investorer fra Danmark og Sverige?

Så send en ansøgning inden d. 7. Oktober, det er ganske gratis at deltage! Læs mere om programmet her.

Link til ansøgning her: https://podio.com/webforms/25043720/1841614