Nyhed

  • 26. november 2019

Boligfondens spirekasse

Boligfonden Kuben støtter talentfulde unge med gode ideer eller projekter inden for byggeri. 

Det kan du få støtte til
Dit projekt skal være med til at fremme produktivitet og kvalitet i bred forstand i byggeriet i Danmark. Temaets store spændvidde åbner for gode ideer fra håndværkets lærlinge, konstruktørstuderende, ingeniørstuderende, design- og arkitektstuderende.

Boligfonden Kubens bedømmelsesudvalg vægter lyst til at eksperimentere, nytænkning ud af boksen og tværfagligt samarbejde højt. 

Hvornår og hvor skal du søge næste gang?
Hvis du søger Spirekassen for første gang, kan du næste gang ansøge indenfor perioden november 2019 til januar 2020. Du skal benytte vores elektroniske ansøgningsskema. Du finder linket her:

Ansøg Boligfonden Kubens Spirekasse

Hvis du tidligere har ansøgt om støtte til et projekt og fået bevilling, kan du søge om flere penge til at videreføre dit projekt. Du skal benytte ansøgningsskemaerne her:

Ansøg Boligfonden Kubens Spirekasse Niveau 2
Ansøg Boligfonden Kubens Spirekasse Niveau 3

Du kan max. få 25.000 kr. i støtte til udvikling af dit projekt på niveau 1. På niveau 2 og niveau 3 er der mulighed for at få mere støtte til videreudvikling af projektet. Boligfonden Kuben har i 2019 afsat 600.000 kr. til Spirekassen. Beløbet skal ud over projektstøtte til Spirekassens legatmodtagere på niveau 1 anvendes til mentorer, hjælp til ansøgning om patent, prototyper, start af egen virksomhed og forskning eksempelvis i et erhvervs PhD stipendium på niveau 2 og niveau 3. 

Hvornår kan du få din støtte?
Du kan max. få 25.000 kr. i støtte til udvikling af dit projekt. Boligfonden Kuben kontakter dig efter udløbet af ansøgningsrunden, hvis du har fået støtte. Beløbet skal ud over projektstøtte til Spirekassens legatmodtagere anvendes til mentorer, hjælp til ansøgning om patent, prototyper, start af egen virksomhed og forskning eksempelvis i et erhvervs PhDstipendium.

Læs mere hos Boligfonden Kuben