Sekretariatsblog

  • 30. oktober 2020

Building Green Live - set med InnoBYGs øjne

At 2020 er et år mange helst vil tage ud af kalenderen, er der nok ingen tvivl om. Det har været et anderledes, skræmmende, underligt og på mange måder, trist år, hvor hele vores verden er vendt op og ned.

Derfor er det også ekstra fantastisk, når der ind i mellem er smukke glimt af lys i mørket. Building Green Live må siges at være et af disse øjeblikke, hvor en række ildsjæle har valgt at fastholde fokus og momentum i det bæredygtige byggeri og omstille en kæmpestor event med flere tusinde mennesker, til et fantastisk live show! Det er en stor inspiration og virkelig modigt - og så er det en kæmpe succes! Stor ros og ærbødige buk herfra og til alle de skønne mennesker bag Building Green, som står bag!

I InnoBYG har vi været så heldige, at være med i sidevognen på denne fantastiske rejse ind i et digitalt univers (hvor vi da heldigvis fik lidt menneskelig kontakt i de to dage, hvor vi afviklede vores arrangementer på Building Green live). Og neden for er vores input til live eventet med billeder vi tog undervejs. 

Af hjertet tak
Det har været en stor oplevelse at være en del af Building Green 2020 - og der skal lyde et kæmpestort tak til alle de nominerede til Det Bæredygtige Element 2020, alle jer der indstillede, vores skønne fagjury og særligt til de to vindere, Signe Sand, som modtog Personprisen 2020 og Lars Keller som modtog Produktprisen med sit produkt, EcoCocon. Tak for at møde op og stort tillykke.

Der skal også lyde et stort tak til vores mange deltagere i Green Discussions debatten - Det Bæredygtige Dilemma. Det var en fornøjelse at opleve entusiasmen og villigheden til at deltage og være en del af vores sofasamtale. Tak til dilemmastillere og ekspertpanelerne for at stille op og tak til vores moderator, Niels Krause-Kjær for at føre os sikkert igennem - og for på imponerende vis at sørge for, at vi overholdt tiden! Også stor tak til de mange teknikere og scenemedarbejdere bag kameraet - vi er glade for, at I tog positivt imod vores lidt store setup - og vi er imponerede over den professionelle afvikling! TAK for hjælpen til alle!

Læs artikel om de to vindere af DBE 2020 her

Se billeder fra vores events her

Se Green Discussions debatten Det bæredygtige dilemma her

Se overrækkelsen af Det Bæredygtige Element her