nyhed

  • 6. juli 2020

Digital adgang til Build in Wood og ekstra studierabat!

I år lancerer Build in Wood en digital platform, som giver mulighed for at deltage i eventet fra computeren! Arrangørerne oplever stor interesse for eventet, men også mange, som ikke kan eller må deltage i fysiske events. Derfor har arrangøren skabt en digital platform, som giver adgang til hele eventet og dermed alle spor under eventet. Der er desuden adgang til alle oplæg mv. i 12 måneder efterfølgende. 

Det digitale event er ikke blot en streaming, men en oplevelse. Via platformen kan man deltage live, se det forskudt eller blot på andet tidspunkt hvis man er forhindret på dagene. Derudover kan man stille spørgsmål, mødes med de andre deltagere og udstillere mm. 

Spotpris for studerende
For studerende giver den digitale event rigtig god mulighed for at deltage i årets Build in Wood - ikke mindst på grund af den favorable studiepris, som digital deltagelse giver mulighed for. Der er nemlig stor studierabat og studerende kan således købe digital adgang for kl. 499,- prisen giver adgang for 1 studerende.

Rabatkoden er: StudentDigital og du kan tilmelde dig her: https://buildinggreen.eu/buildinwood/ Husk, at koden kun kan anvendes af studerende. Build in Wood afholdes den 25.- 26. august 2020 - men med digital adgang bestemmer du selv hvornår du vil se de forskellige oplæg.