Invitation

  • 14. januar 2020

Få medlemsrabat på konference om klimaveje

Den 1. april 2020 afholder Teknologisk Institut en konference om Akvavej og klimavej - Klimatilpasning og fremtidens street scapes. Konferencen afholdes i samarbejde med InnoBYG. Er du medlem af InnoBYG får du 10 % rabat på din deltagelse. 

Om konferencen
I debatten om klimaændringerne fokuseres der på, hvad konsekvenserne er, men ofte mangler vi konkrete redskaber til, hvad vi selv kan gøre for at tilpasse os det ændrede klima.

Med infrastruktur og permeable belægninger som omdrejningspunkt vil konferencen være en klimarejse fra fakta om klimaændringer til helt konkrete eksempler på, hvordan vej-infrastrukturen kan bidrage. I den forbindelse vil resultaterne fra MUDP projektet Klimavejen og Markedsmodningsprojektet Akvavejen blive præsenteret. Hvad kan vi gøre i vores infrastruktur og transport for at tilpasse os et ændret klima?

Mød bl.a. klimatopforsker, eventyrer og hovedforfatter på IPCC rapporten 2018, Sebastian Mernild.

Få rabatten ved at skrive "Medlem af InnoBYG" i kommentarfeltet.

Læs mere, se program og tilmeld dig her

 +1 KAMPAGNE - Som betalende deltager på konferencen kan du gratis medbringe en kollega eller samarbejdspartner. Din +1 skal tilmelde sig konferencen og i kommentarfeltet skrive dit navn, så deltager de uden beregning.