Nyhed

  • 13. december 2017

Ny guide til robotudvikling på arbejdspladser

Projekt Værdikædereaktion er ude med ny rapport og en guide, der skal inspirere til mere innovation og brugerinddragelse i forbindelse med robotudvikling på danske arbejdspladser.

Som resultat af projekt Værdikædereaktion er nu lanceret en rapport om robotteknologi til byggebranchen samt en guide til robotudvikling på arbejdspladser. De to udgivelser er blevet til i et tværfagligt samarbejde mellem InnoBYG, RoboCluster og BrandBase og er støttet af Industriens Fond.

Projektet tager udgangspunkt i byggebranchen, hvor behovet for forbedret arbejdsmiljø og øget produktivitet har stået højt på agendaen i årevis. Hårdt fysisk arbejde udgør stadig en stor del af det daglige arbejde, og ansatte i byggebranchen oplever ofte at have smerte forskellige steder i kroppen. Dette koster ikke alene virksomhederne penge, men også samfundet.

Formålet med projektet er at formidle viden om udvikling og markedsføring af robotteknologiske løsninger for hermed at sætte gang i anvendelsen af robotteknologi flere steder i det danske erhverv. 

Find de to udgivelser her og se flere resultater fra InnoBYGs mange, spændende projekter.