Konference

  • 30. maj 2017

Vær med til at skabe den grønne omstilling

Den 9. juni 2017 inviterer projekt BÆREDYGTIG BUSINESS til konference med inspiration, viden og erfaringer omkring bæredygtige forretningsmodeller og cirkulær økonomi, samt hvordan du som virksomhed eller rådgiver griber den grønne omstilling an. 

Konferencen giver dig:

  • Generel viden om bæredygtighed, det historiske perspektiv og hvorfor det er vigtigt, at vi gør noget nu.

  • Præsentation af hvordan BÆREDYGTIG BUSINESS har arbejdet med at klæde tværfaglige rådgiverteams på til at hjælpe virksomheder med deres udfordringer i forbindelse med grøn omstilling.

  • Viden og erfaringer omkring rådgiverens rolle, og hvordan tværfaglige teams kan være med til at løfte den grønne omstilling.

  • Mulighed for sammen med andre virksomheder og rådgivere at få en smagsprøve på, hvad bæredygtige forretningsmodeller kan være.

  • Et kig ind i fremtiden – hvad sker der på den internationale og nationale scene, og hvilke muligheder er der for dig som rådgiver eller virksomhed inden for grøn omstillingog bæredygtighed?

Konferencen er tilrettelagt for virksomheder, som allerede er i gang med den grønne omstilling – eller gerne vil i gang – og for rådgivere med forskellige faglige profiler: Arkitekter, ingeniører, strategi-, miljø- og energirådgivere, forretningsudviklere, branding- og kommunikationsrådgivere og andre rådgivere med interesse i den grønne omstilling.

Se programmet og læs mere om dagens opglægsholdere, samt tilmelding her. Deltagelse er gratis.