Blogpost

Nyt navn: Netværksgruppen for Træbyggeri

Det danske ’Netværk for Højhuse i Træ’ bliver til ’Netværksgruppen for Træbyggeri’. Sammen med navneskiftet målretter netværket sit fokus og aktiviteter, men forbliver et netværk, der arbejder på tværs af branchens aktører, for at sikre god og sikker anvendelse af træ i byggeriet. 

- Hvor vi før har haft fokus på højhuse i træ, så er tiden nu inde til at fokusere bredere. Med Netværksgruppen for Træbyggeri, vil vi stadig arbejde med højhuse i træ, men også med anvendelsen af træ i byggeriet fra træbroer til facadebeklædning og blandt andet fokusere på brandforhold, uddannelse, pilotprojekter, lydforhold og andre relevante områder, forklarer Peder Fynholm, som er netværksgruppeleder, og til daglig arbejder på Teknologisk Institut, som faciliterer netværksgruppen. 

Nyt ansigt
For at kunne facilitere de mange aktiviteter har Teknologisk Institut fået Lea Klaaborg Stubman med på holdet. Lea har en baggrund som arkitekt, og hun skal blandt andet drive netværksaktiviteter, ligesom hun arbejder på forskellige projekter indenfor træbyggeri, blandt andet det store EU-projekt Build-in-Wood.

 Netværkets aktiviteter vil fortsat have et uvildigt, fagligt og teknisk udgangspunkt, hvor det supplerer de netværksinitiativer der allerede findes. Netværket støttes af InnoBYG og er ikke bundet op af kommercielle interesser og arbejder samtidig uafhængigt af specifikke brancheinteresser. 

Vil du være med i en arbejdsgruppe, eller har du forslag til nye interesseområder, eller vil du blot skrives op til vores nyhedsbrev, så kontakt os gerne. 

Peder Fynholm, netværksgruppeleder, pfy@teknologisk.dk

Lea Klaaborg Stubman, netværkskonsulent, lkl@teknologisk.dk